RAINBOW – Nattseende i färg

Provision-ISRs RAINBOW-kameror bygger vidare på EYE-SIGHT- och S-SIGHT-serien men lägger till CNV-teknik (Color Night Vision). Tekniken ger skarpa färger av överlägsen kvalitet även i dåliga ljusförhållanden och mörker, vilket ger visuella detaljer som väsentligt förbättrar möjligheten att identifiera personer och föremål i mörker. Kamerorna finns i 2- och 4mpx.

Dags att byta till Provision-ISR!

Debatten om säkerhet inom CCTV växer och den negativa publiciteten kring vissa varumärken är omöjlig att missa. Ta inga risker investera i en säker lösning med Provision-ISR med NDAA!

Nu, mer än någonsin tidigare, är det nödvändigt att vara medveten om säkerhetsrisker och agera proaktivt för att skydda våra viktigaste tillgångar. Välkommen till Provision-ISR – en värld där säkerhet och innovation möts för att skydda dig, dina kunder och ditt företag från de osynliga hoten i cybervärlden.

National Defense Authorization Act (NDAA) har haft stor påverkan på CCTV-marknaden – det är en kraftfull lagstiftning för att bekämpa hoten från specifika företag som ägs av regeringar. Varför? För att säkerhetsriskerna är enorma. Dessa företag kan potentiellt fungera som en trojansk häst, möjliggöra spionage och sätta vår nationella säkerhet på spel. Detta innebär att vi måste ta en kritiskt titt på våra nuvarande CCTV-lösningar och se bortom de leverantörerna som i allt större utsträckning blir svartlistade i stora nationer. Du vill inte utsätta dig och dina kunder för anklagelser om spionage!

Det bästa av allt? All utrustning från Provision-ISR är fullt NDAA-kompatibel. Du behöver inte oroa dig för handelshinder, lagstiftning eller andra embargon. Provision-ISR samarbetar med den globala cybersäkerhetsledaren Check Point och de har skapat en ny CCTV-plattform som tar oss till en helt ny nivå av skydd. Det är dags att skapa en framtid där säkerhet och innovation går hand i hand för att skydda vårt viktigaste – det som gör oss trygga och framgångsrika.

Begär offert

S-SIGHT – Bra kvalitet till bra pris

S-SIGHT-serien ger dig allt du behöver för en enkel installation. S-Sight-kameror garanterar en
mycket bra bildkvalitet, förbättrad nattfunktion och utgör enastående valuta för pengarna. Dessa
kameror är extremt prisvärda då de trots sitt låga
pris är utrustade med mycket fin teknik såsom första generationen DDA videoanalys. Kamerorna
finns i 2, 4 och 8 mpx, turret, dome och bullet samt med och utan MVF lins.

DI-320IPSN-28-V4

EYE-SIGHT – Professionell linje med
avancerad AI-videoanalys

EYE-SIGHT-serien är för dig som söker en professionell kamera med enastående optik, bildkvalitet
och avancerade videoanalysfunktioner baserade på artificiell intelligens. Andra generationen
DDA™, ansiktsigenkänning och objektdetektering har lagts till i alla EYE-SIGHT-kameror och de
körs på en ny generations kraftfulla AI-processor, designad för detta ändamål. Kamerorna finns i
2, 4 och 8 mpx, turret, bullet och dome samt med och utan MVF lins.